Yksi tämän hetken parhaista pinnalla olevista terveysruoista on ehdottomasti smoothie – tuo makea ja raikas herkku, joka on yllättäen myös terveellinen! Smoothieiden suosio ei ole ihme – onhan kyseessä myös helposti varioitava herkku! Pidit sitten vihreistä kasveista tai herkullisen mehukkaista hedelmistä, saat niistä smoothien pyöräytetyksi helposti ja hetkessä. Samasta syystä myös smoothiebaari on hyvä – välineet ovat yksinkertaiset ja mahdollisuudet rajattomat, sinä vastaat vain siisteistä tiloista, loistavasta asiakaspalvelusta sekä tietenkin herkullisista ja tuoreista raaka-aineista.

Koska smoothie on joka kauden ykkösherkku, on menekkikin varmasti sen mukainen. Sinun ei tarvitse muuta kuin saada liiketoiminta avattua, ja terveydestään kiinnostuneet asiakkaat löytävät varmasti tiensä luoksesi lounaustauolla. Mitä kaikkia makuelämyksiä sitten on tarjolla? Tässä artikkelissa on listattuna muutamia ihania makuyhdistelmiä, jotka toimivat smoothiessa mainiosti ja maistuvat monelle. Sinun ei tarvitse kuin heittää raaka-aineet, neste ja jäät blenderiin ja surauttaa herkullinen terveyspommi sekaisin. Helppoa ja hyvää, ja asiakkaat kiittävät!

Pinaatti on voimaannuttava terveyspommi yhdessä makeiden hedelmien kanssa

Vihersmoothieista pitäville pinaatti on must-tuote – tuossa vihreässä superkasvissa on voimaa! Pinaatin hurauttaa hetkessä herkulliseksi supersmoothieksi yhdessä makeiden hedelmien, kuten melonin, persikan ja viinirypäleiden kanssa. Lopputuloksena syntyy taivaallinen herkku, joka antaa voimaa ja potkua koko päiväksi. Kai muistat, miten kävi Kippari-Kallelle? Tällä smoothie-combolla yllät hetkessä samanlaisiin tuloksiin helposti!

Porkkanasta ja kurpitsasta voimaa hedelmäsmoothieen

Mikäli päivittäisen suosituksen määräämien puolen kilon hedelmäsatsin saaminen alas kurkusta tuottaa hankaluuksia, kannattaa todellakin ottaa vihannes-hedelmä-smoothiet kokeiluun. Niillä saat päivittäisen vihannesmittarin täyteen hetkessä ja huomaamatta, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kun nauttia ihanan makeita smoothieita, jotka kätkevät sisään varsinaisen vihannespommin! Sekoita lempihedelmiisi vaikkapa porkkanaa ja kurpitsaa, ja saat smoothieistasi hetkessä astetta terveellisempiä. Vihannekset kunniaan!

Ananaksen kirpeys tasapainoittaa makeita hedelmiä

Ananas on hedelmien aatelia, jossa on runsaasti hyviä vitamiineja. Lisäksi se maistuu superhyvältä, ja antaa mahtavan kontrastin yhdessä minkä tahansa makean hedelmäsekoituksen kanssa. Jos et siis ole super imelien makujen ystävä, saat ananaksella hetkessä tasapainoitettua turhaa makeutta, ja tilalle saat täydellisen tasapainoisen makean kirpeän makuelämyksen. Eikö kuulostakin ihanalta?

Makean ystävälle banaani, mansikka ja mustikka ovat unelmamix

Mikäli sanat liika ja makeat eivät mahdu suussasi samaan lauseeseen vaan mikä tahansa makeusaste menee, ovat makoisista makeimmat smoothiet varmasti omia suosikkejasi. Tällöin kannattaa nautiskella kokohedelmäsmoothieita, joihin voit sekoittaa oikeastaan mitä tahansa suosikkihedelmiäsi aikaansaaden varmasti mahtavan makuelämyksen. Esimerkiksi banaani, mansikka ja mustikka saavat aikaan ihanan makean smoothien mahtavan pehmeällä koostumuksella. Kuulostaa makealta, eikö vain?

Eksoottinen ananas-mango-meloni-kookos vie sinut hetkessä Karibialle

Eksoottiset makuelämykset saavat mielen hetkessä lomatuulelle, ja niitä siemaillessasi siirrytkin välittömästi mielessäsi Suomea huomattavasti lämpimämmille seuduille. Mikäli mielesi kaipaa lomaa ja haikailet lompakko tyhjänä Karibian lämpimiä rantoja ja pehmeästi liplattavia aaltoja, on onneksi olemassa helppo ja lompakolle ystävällinen tapa päästä hetkessä lähemmäs unelmaasi: sekoita itsellesi eksoottisia makuja pullollaan oleva smoothie! Mikä saisikaan sinut tuntemaan olevasi lomalla enemmän, kuin eksoottisista hedelmistä ja kookoksesta pyöräytetty herkku? Lisäksi voit kokeilla vaikkapa passionhedelmää, persikkaa tai banaania. Herkkuhetket on taattu!

Herahtiko vesi kielelle näitä lukiessa? Mikäli smoothiet saavat sinut innostumaan, kenties olisi aika ikioman yrityksen perustamiselle. Yrityksen johtajana määräät itse työaikasi, paikkasi ja tapasi. Eikö olisikin ihana olla pois muiden vallan valta, ja saada kerrankin päättää itse? Oman smoothiebaarin omistaminen antaa tälle ja niin monelle muulle asialle mahdollisuuden. Kokeile vaikka!