Vietä kokoukset, tyky-päivät ja pikkujoulut kaupungin kattojen yllä

Miltä kuulostaisi yrityksen juhlat, koulutus- tai tyky-päivät keskellä Rauman kauneimpia maisemia? Kahvila-Ravintola Torni tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille kaiken kattavat palvelut, jotka takaavat onnistuneen ja rentouttavan päivän ainutlaatuisissa puitteissa Rauman vesitornissa.

- Meillä järjestetään täällä paljon erilaisia kokous- ja työhyvinvointipäiviä. Etenkin kun lähdetään näin syksyä kohti, niin tällaiset päivät yleistyvät. Talvisaikaan erilaisia yritysten tapahtumia järjestetään keskimäärin pari kertaa viikossa, Outi Laivola Tornista kertoo.

- Toiset aloittavat aamupalalla ja pitävät kokousta, jonka lomassa nauttivat lounasta. Hyvin usein päiväsaikaan kokoustetaan ja illalla rentoudutaan ruokailun parissa. Me tarjoilemme haluttaessa myös kahvit sekä välipalat ja iltapalat.

Laivola kertoo, että ainutlaatuisille kokoustiloille riittää kysyntää. Tornissa vierailee yritys- ja yhdistysasiakkaita niin Raumalta kuin lähikunnistakin.

- Toisinaan yritykset tulevat hieman kauempaakin. Täältä ilmasta käsin heidän on hyvä tutustua kaupunkiin. Monet tekevät täällä suunnitelmaa, mihin kaikkialle he suuntaavat palaveripäivän jälkeen. Vanha Rauma on tietenkin yksi suosikkikohde.

Tornista löytyy myös kokoustamiseen tarvittavat välineistöt.

- Meillä on esimerkiksi valkokangas ja videotykki. Myös fläppitaulu, äänentoistolaitteet, mikrofoni, langaton internet ja muu vastaava kokoustarpeisto on valmiina. Tila, tarvikkeet ja tarjoilut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Päivään on helppo suunnitella erilaista ohjelmaa.

- Jotkut viettävät ensin päivän erilaisten aktiviteettien parissa ja saapuvat sitten tänne illanviettoon. Täällä syödään, nautitaan tunnelmasta ja maisemista.

Isoista ikkunoista avautuvat maisemat ovatkin yksi tekijä, mikä pitää mielen virkeänä ja ajatustyön luovana.

- On sitten päivä tai aamu, niin kaupungin ylle avautuva maisema on äärettömän kaunis. Kun viettää koko päivän täällä, saa samaan hintaan käytännössä kaksi maisemaa.

Pikkujouluaika lähestyy - varaa tilat ja tarjoilut nyt!

Pikkujoulusesonki ajoittuu marras-joulukuulle. Tornista tiloja varataan jo kovaa vauhtia, mutta vapaita iltojakin vielä riittää.

- Tilamme soveltuvat isoihin ja pieniin juhliin. Meiltä voi varata koko tilan tai vaikka vain puolet. Saamme rajattua tilat sermiovilla ryhmien tarpeiden mukaan, Laivola sanoo.

Pienimpään tilaan eli kabinettiin mahtuu 25 henkilöä.

- Suuren puisen pöydän ääreen menee 14 henkilöä ja lisäksi tilassa on kolme muuta neljän hengen pöytää. Pääkabinetin vieressä on myös välikabinetti, joka vetää toiset 25 henkeä. Ja jos haluaa käyttöönsä koko tilan, niin silloin täällä mahtuu juhlimaan 100 henkilöä.

Tornin väki koristelee tilat aina asiakkaan toiveet huomioiden.

- Tarjoamme tilan lisäksi tarjoilut ja jouluun vahvasti liittyvän tunnelmallisen koristelun. Moni järjestää ohjelman itse, mutta me hoidamme tarvittaessa paikalle vaikka bändin.

Ruoka ja juoma näyttelevät isoa roolia pikkujoulujuhlissa. Tornissa on A-oikeudet ja ruokatarjoilut rakentuvat asiakkaan toivomalla tavalla.

- Olemme saaneet kehuja maukkaasta jouluruoastamme. Meiltä saa joulukinkut ja -laatikot sekä salaatit ja kaiken sen, mitä joulupöydältä halutaan. Kaikki eivät kuitenkaan halua jouluruokaa, joten meiltä saa myös monia muita vaihtoehtoja.

Laivola painottaa, että tunnelma on se, mikä tekee joulun.

- Eräskin henkilö sanoi, että hänen joulunsa ei ala ennen kuin hän pääsee tunnelmalliseen Torniin. Hänen joulufiiliksensä syntyy meillä. Sellainen palaute lämmitti todella paljon.

Varaa tilat ja tarjoilut yrityksen tai yhdistyksen kokouksille tai pikkujouluille nyt joko sähköpostitse osoitteesta posti@rosmariini.fi tai puhelimitse numerosta 02 8220 550.

Tornissa järjestetään paljon myös erilaisia juhlia. Juhlapaikka kaupungin kattojen yllä kerää kokoon perheet ja suvut. Lue lisää täältä.