Tornin remontti valmis - ovet avataan vappuaattona!

Rauman Vesitornin remontti on valmis ja Kahvila-Ravintola Torni palvelee normaalisti jälleen maanantaista 30.4. alkaen. Ravintolatilan viimeistelyjä parhaillaan tekevä yrittäjä Outi Laivola kertoo remontin edenneen suunnitellusta ja valmistuneen aikataulussa.

- Kaikki meni niin kuin ennalta oli sovittu. Remontissa saneerattiin alkuperäiset viemäriputket ja uusittiin sähköt. Samalla päivitettiin myös sosiaalitilat. Olemme olleet nyt kolme kuukautta suljettuna, joten on todella kiva saada ovet taas auki ja päästä palvelemaan asiakkaitamme, Laivola sanoo.

Myös ravintolatila kokee pieniä muutoksia, jotka parantavat asiakaskokemuksia.

- Buffet-pöydän paikka vaihtuu, sillä se siirtyy nyt osaksi linjastoa. Yhtenä hienona asiana on uusi valaistus, joka pääsee oikeuksiinsa etenkin syksyllä ja talvella. Meillä oli ennen hieman pimeää ja jouduimme tehostamaan valaistusta apuvälinein. Nyt uusittu valaistus on huippuluokkaa. Niistä löytyy esimerkiksi himmentimet, joilla valaistus voidaan säätää tilanteeseen sopivaksi.

Tornissa alkaa nyt vilkas kesäsesonki. Suosittu lounaspaikka vetää puoleensa niin paikallisia herkkusuita kuin myös turisteja. Tornissa pääsee nauttimaan maittavasta ruuasta kaupungin kauneimmalla näköalalla.

- Meillä käy paljon paikallisia ja matkailijoita. Lounas on vahva vetonaulamme. Etenkin salaattipöytämme on saanut paljon kehuja. Vuonna 2015 Rauman Nuorkauppakamari valitsi meidät Rauman parhaaksi lounaspaikaksi, ja valinnassa yksi iso tekijä oli juuri salaattitarjonta.

Positiivista palautetta tulee myös miljööstä.

- Turistit aina ihmettelevät, että voiko näin hienoa mahdollisuutta olla edes olemassa. Täältä pääsee ihastelemaan koko kaupunkia lounaan tai kahvikupin äärellä. Olemme huomanneet, että meillä käy vuosittain paljon samoja ryhmiä. He haluavat tulla tänne kokemaan tämän aina uudestaan.

- Monet sanovat, että tämä on rauhoittava tila. Isoista ikkunoista jokaiseen suuntaan aukeavat maisemat tarjoavat sellaista hyväntuulista hengenravintoa. Täällä mieli lepää.

Tornin lounasta tarjoillaan jälleen keskiviikkona 2.5. alkaen viikon jokaisena päivänä. Buffet-pöydän antimia pääsee syömään arkisin ja lauantaisin klo 11.00-15.00, sunnuntaisin lounas on tarjolla klo 12.00-16.00.

- Lounaalla on tarjolla vaihtoehtoja monipuolisesti. Meillä on aina keittolounas sekä kaksi lämmintä ruokaa. Haluamme tarjota lounaan niin, että sieltä löytyy kaikille sopivaa tarjontaa. Liharuokaa löytyy aina, mutta sen lisäksi on myös esimerkiksi kalaa, kanaa ja kasvisruokaa.

Keskiviikosta alkaen Tornissa voidaan järjestää myös yksityisjuhlia. Torni tarjoaa pitopalvelua menukokonaisuuksineen myös asiakkaan omissa tiloissa. Molemmissa tapauksissa tilaisuudet suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

- Me olemme mukana järjestämässä perhejuhlia laidasta laitaan. Meillä voi täällä viettää syntymäpäiviä, ristiäisiä ja hautajaisia.

Torni palvelee vapunaattona maanantaina 30.4. klo 10.00 alkaen aina iltamyöhäiseen asti. Tällöin ruokaa voi nauttia a la carte -listalta. Tiistaina on tarjolla vappulounas klo 11.00-16.00

Pöytävarauksia voi tehdä puhelimitse numerosta 02 - 8220 550 tai sähköpostitse osoitteesta posti@rosmariini.fi