Ihmiset tekevät juhlan - Torni tarjoaa ainutlaatuiset puitteet

Rauman vesitornissa järjestetään monenlaisia juhlia. Kahvila-Ravintola Tornissa on juhlittu monia elämän erityisiä hetkiä aina ristiäisistä hautajaisiin. Juhlapaikka kaupungin kattojen yllä kerää kokoon perheet ja suvut.

- Nyt kesän aikana esimerkiksi rippujuhlia ja valmistujaisia järjestetään paljon. Tämä on ainutlaatuinen tila, joka tarjoaa jo ympäristönä hienon muiston hienoista hetkistä, Outi Laivola sanoo.

Ainutlaatuinen miljöö tarjoaakin hienot puitteet juhlille ympäri vuoden. Vastaavaa paikkaa ei läheltä löydy. Outi toteaa, että on sitten kesä tai talvi, niin ikkunoista ulos katsellessa mieli rauhoittuu.

Tornin kabinetti on näyttävä paikka erilaisille juhlille. Kabinettiin mahtuu 50 juhlijaa.

Tällä hetkellä varataan kovaa vauhtia jo syksyn juhlia.

- Monet siirtävät syntymäpäiviensä juhlimisen syksymmälle, kun ei ole lomamatkat ja sen sellaiset täyttämässä kalenteria. Syksy on hyvää aikaa juhlia ja kerätä läheiset ihmiset yhteen. Eihän syntymäpäivien juhliminen ole aina niin päivän päälle, sillä ihmiset tekevät sen juhlan.

Juhlat järjestetään pääsääntöisesti Tornin kabinetissa.

- Kabinettiin mahtuu 50 ihmistä. Mikäli juhlat ovat kuitenkin isommat, niin myös koko paikan saa varattua. Jos koko tila on käytössä, juhlii täällä 100 ihmistä.

Tilan lisäksi ruuat, koristelut ja tarjoilut toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Täyden palvelun Torni

Vuosien varrella Tornissa on juhlittu myös avioliittoon astumista. Niitä voidaan edelleen järjestää, mutta tietyin poikkeuksin.

- Tämä on perinteinen hääpaikka, mutta häiden kohdalla ainut haaste on aika. Me emme voi kovin helposti sulkea ravintolaamme esimerkiksi kolme päivää ennen juhlapäivää. Usein koristelut ynnä muut vaativat sen ajan. Mutta kyllä meihin voi olla yhteydessä, mikäli täällä haluaa häitään juhlia.

Etenkin 1960 ja -70 luvuilla häitä juhlittiin vesitornissa läpi vuoden. Tuolloin naimisiin menneet parit poikkeavat nykyään lounaalla tai kahvilla muistelemassa omia häitään.

Torni on ainutlaatuinen tila, joka tarjoaa ympäristönä hienon muiston hienoista hetkistä.

Kahvila-Ravintola Torni tarjoaa juhlijalle täyden paketin. Tilan lisäksi ruuat, koristelut ja tarjoilut toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

- Kokonaisvaltaisella paketilla mahdollistamme juhlijalle itselleen juhlien järjestämisen mahdollisimman helpoksi. Käytännössä riittää, että juhlija tulee vieraineen paikalle juhlimaan, Outi sanoo.

Tornissa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen ei Suomen lakien mukaan ole mahdollista. Tornin väki nauttii päästessään palvelemaan ihmisiä heille tärkeillä hetkillä.

- Ympäristö ja ruoka saavat aina kiitosta. Myös tarjoilijamme ovat saaneet isoa kiitosta ystävällisesti palvelusta. Meille on ensisijaisen tärkeää, että juhlat sujuvat täydellisesti.

Onko sinulla juhlat edessä ja haluaisit viettää ne kaupungin kattojen yllä? Ota yhteyttä joko sähköpostitse posti@rosmariin.fi tai puhelimitse (02) 8220 550 / 050 3388069.